Offerte aanvraag / boeken


Of bel Tino voor meer informatie  0620441906
Op de voorgaande pagina's heeft U een aantal standaard Set-ups gezien.Bij deze standaard set-ups hebben we gebaseerd op onze ervaring samengesteld.  Deze set-ups vormen een op elkaar afgestemd geheel.


De set-ups zijn geoptimaliseerd om snel te kunnen worden opgebouwd en afgebroken.


Alles zit compact ingebouwd voor transport optimalisatie.


Toch krijgen we met enige regelmaat verzoeken van klanten waarbij de standaard set-ups niet toepasbaar zijn en er maatwerk tot stand komt.
Maatwerk model 1


Betreft een optreden in het Bellevue Groothoofd in Dordrecht. Het restaurant/hotel  beschikt over een hele mooie antieke trouwzaal in de monumentale Groothoofdpoort. We draaiden daar een feest voor iemand die 40 werd.


De klant wilde graag de Video Disco Show, onze apparatuur moest daar via een trap naar boven, en dat gaat niet. Te groot en te zwaar.


De video only set-up was ook niet plaatsbaar, dit komt door de vorm van de zaal.


Een compromis werd gevonden door de lessenaar DJ Booth uit de video only set-up te grbuiken met een Fohhn Xperience 2 geluidssyteem.


We plaatsten 2 standaards met 3 meter truss en hingen daar het videoscherm in. Hierdoor kwam het scherm veel hoger dan wanneer het stand alone wordt geplaatst, en kan iedereen het scherm goed zien.


De lichtshow werd in een aangepaste vorm in de truss en op de grond geplaatst.


Het werd een knal feest !


De lichtshow bestond uit Varytec LED Xpression, 4 head multi color LED Moon, rood groene stippenlaser, 2 LED movingheads.Maatwerk model 2


Betreft een optreden in het Plashuis Noorden  De klant werd 50 jaar en wilde graag een feestje met jaren 70 en 80 muziek.


Ze had de nieuwe LED Video Show gezien en vond haar naam in het front wel een goed idee. De ruimte in het plashuis is echter te klein voor de Led Video Show.


Dus hbben we daar 1 LED DJ Booth module geplaatst, met Fohn Xperience 2 geluidssyteem en compacte lichtshow.