Door onze jarenlange ervaring en kennis van professioneel geluid. Wordt Tino's Disco Show met enige regelmaat ingehuurd voor het versterken van geluid, anders dan een disco avond draaien.


Het betreft:


Ondersteunen van veilingen met geluid. Daar waar de veiling meester in de hele zaal goed te verstaan moet zijn. Zonder de bezoekers te overschreeuwen met geluid.
ConcertOndersteunen van het concert op de plas in Nieuwkoop. Georganiseerd door de Lions Nieuwkoop.


Het is een jaarlijks terugkerend concert waarbij een orkest, band of artiest vanaf een ponton op het water optreed. De bezoekers bevinden zich op de wal of vlak voor het ponton in boten.


In voorgaande jaren waren er klachte over het geluid. Er waren veel ongewenste echo's en het geluid was niet overal goed verstaanbaar.


Dit hebben we opgelost door in plaats van standaard luidspreker systemen een Fohhn Linea live line array in te zetten.


Het resultaat was verbluffend goed.

Perfecte spreiding van het mid en hoog, hierdoor uitstekende verstaanbaarheid zonder ongewenste reflecties en echo's.

Buiten bruiloft


In juli 2014 verzorgden wij een bruiloft in kasteel Duivenvoorde in Voorschoten. Het werd bepaald geen standaard bruiloft.

Kasteel Duivenvoorde is een officiele trouwlocatie.


(Klik op onderstaande foto voor de website van Kasteel Duivenvoorde)
Het bruidspaar trouwde buiten, en daar was een speciale setting voor bedacht.

Door het grote aantal gasten tijdens de bruiloft was het noodzakelijk het geluid tijdens de trouw plechtigheid te versterken. Het bruidspaar wilde tevens dat de luidsprekers zodanig werden opgesteld dat ze op de foto's niet zichtbaar waren. (onderstaande foto hebben we zelf gemaakt)

Voor deze set-up plaatsten we 2 x Fohhn Xperience 2 (2 x actieve sub met elk 2 tops)  Een eenvoudige laptop DJ Booth met Dateq Mixer en Line6 VX-55 draadloze microfoon. We draaiden tijdens de ceremonie een paar muziek tracks zoals vooraf afgesproken. En verstrkte de ceremonie die overal en door iedereen goed te verstaan was zonder te gasten te overschreeuwen.

Zoals het hoort dus.
Binnen in de feestzaal hebben we de muziek gedraaid met een aangepaste uitgebreide video-only set-up.


Ten behoeve van een optreden tijdens het feest  hebben we 2 microfoons met standaards geplaatst en dit met onze apparatuur gemixt en versterkt.
DE avond werd gevuld met een MIX van nieuwe muziek, 60's 70's en 80's muziek. Een bruiloft uit het boekje.

Offerte aanvraag / boeken


Of bel Tino voor meer informatie  0620441906